Čokoládovo-ořechový chlebík s petrželí/pastiňákem zpět

Ingredience:
strouhaná petržel/pastiňák150 gkokosový cukr (třtinový)80 gskořice1 lžička
kardamom špetkaprášek do pečiva12 gšpaldová mouka220 g
kakao bez cukru4 lžícemleté lískové oříšky nebo mandle80 gstrouhaný kokos1 lžíce
jablečné nebo hruškové pyré200 gpřevařená voda50 grostlinný olej100 g
strouhaná petržel/pastiňák 150 g, kokosový cukr (třtinový) 80 g, skořice 1 lžička, kardamom špetka, prášek do pečiva 12 g, špaldová mouka 220 g, kakao bez cukru 4 lžíce, mleté lískové oříšky nebo mandle 80 g, strouhaný kokos 1 lžíce, jablečné nebo hruškové pyré 200 g, převařená voda 50 g, rostlinný olej 100 g

Příprava

Mám pro vás další sladký recept. Tento dokonalý a vláčný chlebíček je plný překvapení, z čeho je vlastně připravený.

Všechny ingredience vymícháme v těsto. Hotové těsto přendáme do chlebíčkové formy a pečeme na 170-180°C cca 45 - 50 minut. 

Chlebíček necháme vychladnout. 

Chuť petržele/pastiňáku neucítíte, tak se nebojte a určitě tento recept zkuste. 

Moučník je vhodný i pro vegetariány a vegany.

2020-02-14 Dezerty

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI