Ghítelové kokosovo-čokoládové hvězdičky zpět

Spodní část:
strouhaný kokos12 hrstíkokosový olej4 lžícekokosové mléko3 lžičky
Poleva:
kokosový olej50 gkešu pražené nesolené50 gčokoláda Liebhart S Amore Bio - hořká čokoláda 99% kakaa Bio40 g
Ghítela2 lžícedatlový sirup2 lžičky
strouhaný kokos 12 hrstí, kokosový olej 4 lžíce, kokosové mléko 3 lžičky, kokosový olej 50 g, kešu pražené nesolené 50 g, čokoláda Liebhart S Amore Bio - hořká čokoláda 99% kakaa Bio 40 g, Ghítela 2 lžíce, datlový sirup 2 lžičky

Příprava

Musela jsem vyzkoušet silikonové formičky, které přivezla babička a jak jinak než s Ghítelou, kterou jsem si velmi oblíbila. Její použití je neomezené, má jednu chybu...Je návyková.

Strouhaný kokos spojíme s rozpuštěným kokosovým olejem, aby se nám směs lépe pojila, přidáme kokosové mléko. Napěchujeme do formiček.
Připravíme si polevu. Rozemeleme si kešu ořechy na prach. Rozpustíme kokosový olej společně s čokoládou, ghítelou, přidáme datlový sirup, promícháme a nalijeme do formiček, posypeme kokosem a necháme ztuhnout v lednici.

2016-02-15 Dezerty

Autor:

Počet porcí
12
 porcí
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI