Ledový jáhlový dezert se skořicí, višněmi a hruškou zpět

Ingredience:
jáhly60 gskořice Grešík1/2 lžičkyvišně200 g
hruška1 ksmandle na ozdobení
jáhly 60 g, skořice Grešík 1/2 lžičky, višně 200 g, hruška 1 ks, mandle na ozdobení

Příprava

Letos se urodilo velké množství višní, hodně jsme jich zamrazili a protože tatínek potřeboval místo v mrazáku na kousek vepřového tak jsme ze zásob trošku ukrojili.

Jáhly propláchneme, spaříme několikrát horkou vodou. Dáme vařit s dvojnásobným množstvím vody společně se skořicí 15-20min. Přiklopíme, necháme vsáknout přebytečnou vodu.

Připravíme si ovoce. Já měla mražené - višně, necháme je povolit, přidáme nastrouhanou hrušku, vše společně s jáhly rozmixujeme. Na vrch přidáme pár mražených třešní a mandlí.

2016-01-18 Dezerty

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI