Mandarinky v hořké čokoládě s mořskou solí zpět

Ingredience:
mandarinka1 kshořká čokoláda1/2 tabulkyhrubá mořská sůl špetka
mandarinka 1 ks, hořká čokoláda 1/2 tabulky, hrubá mořská sůl špetka

Příprava

Tak trošku jsem přemýšlela, jak tento recept "natáhnout", ale asi není vlastně co. Koukněte na seznam ingrediencí (smích). Zase tu máme netradiční kombinaci sladko-hořko-slanné chutě, která mě rozhodně přijde nejen zajímavá, ale mně osobně strašně chutná.

Nalámanou čokoládu si rozpustíme ve vodní lázni. Do rozpuštěné čokolády pak namáčíme mandarinky. Můžete je namočit celé nebo jen do poloviny. Namočené je pak položíme na pečící papír a čokoládu na nich necháme chvilku vychladnout. Těsně před zatuhnutím čokoládu posypeme mořskou solí a počkáme, až nám ztuhne úplně. 

2014-12-16 Dezerty

Poznámka

Doporučuji podávat vychlazené.

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravyostatní
Příležitostvánoce
Čas přípravy10 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI