Ovesná kaše se skořicí a jablky zpět

Kaše:
ovesné vločky (bezlepkové)50 gkokosové mléko90 mlagávový sirup1 lžička
mletý zázvor špetkaskořice dle chutisůl špetk
Karamelizovaná jablka:
jablko1 kskokosový olej1 lžičkaagávový sirup1 lžíce
skořice špetka
ovesné vločky (bezlepkové) 50 g, kokosové mléko 90 ml, agávový sirup 1 lžička, mletý zázvor špetka, skořice dle chuti, sůl špetk, jablko 1 ks, kokosový olej 1 lžička, agávový sirup 1 lžíce, skořice špetka

Příprava

Start do náročného dne bude s touto snídaní příjemnější. Dodá vám energii a zasytí až do oběda. Navíc se dá připravit dopředu a je velmi snadná.

1. Ovesné vločky zalijeme 120 ml vlažné vody a necháme 10 minut nasáknout.

2. Poté nalijeme na vločky kokosové mléko, přidáme agávový sirup, zázvor, skořici a sůl. Směs vaříme 4 - 6 minut, dokud kaše nezhoustne.

3. Na pánvi rozpustíme kokosový olej. Jablko si i se slupkou nakrájíme na tenké plátky a dáme na pánev. Zlehka restujeme. Po chvilce zakápneme agávovým sirupem a posypeme skořicí. Orestujeme dozlatova.

4. Kaši přendáme do misky a ozdobíme zkaramelizovanými jablky.

2017-09-25 Dezerty

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI