Pečená cizrna v javorovém sirupu zpět

Ingredience:
cizrna125 gjavorový sirup2 lžícemed1 lžíce
kokosový olej1 lžičkaskořice1 lžička
cizrna 125 g, javorový sirup 2 lžíce, med 1 lžíce, kokosový olej 1 lžička, skořice 1 lžička

Příprava

Taky máte občas chuť si večer k televizi vzít nějaké zobání? Pokud ano, určitě vyzkoušejte pečenou cizrnu. Můžete si ji připravit naslano nebo nasladko. Variací je neskutečné množství. Já jsem pro vás připravila recept na pečenou cizrnu s javorovým sirupem.

Cizrnu si přes noc namočíme do vody. Druhý den ji zhruba 20 minut povaříme.
Povařenou cizrnu necháme vychladnout a důkladně osušíme.
V misce si smícháme javorový sirup, med, kokosový olej a skořici.
Cizrnu přidáme do misky a dobře vše se směsí promícháme.
Pečeme na pečícím papíře na 190 stupňů zhruba 25-30 minut.

2016-02-23 Dezerty

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI