Tvaroháč s lískovými oříšky zpět

Ingredience:
rozmixované ovesné vločky2 hrnkyměkký Jaroměřický tvaroh2 ksvejce3 ks
vanilkový puding (BIO bezlepkový puding Amylon)1 balíčekmléko100 mlnasekané lískové oříšky hrst
kakao1 lžícekokosový olej1 lžícestévie dle chuti
rozmixované ovesné vločky 2 hrnky, měkký Jaroměřický tvaroh 2 ks, vejce 3 ks, vanilkový puding (BIO bezlepkový puding Amylon) 1 balíček, mléko 100 ml, nasekané lískové oříšky hrst, kakao 1 lžíce, kokosový olej 1 lžíce, stévie dle chuti

Příprava

Tvarohové koláče mám moc ráda a peču je hodně často. Výhoda tvarohu je, že je velice univerzální a můžete ho přidat v podstatě do všeho.  Neznám nic lepšího, než chuť čerstvého tvarohu, který se Vám rozplývá na jazyku. Jak jistě víte, ve svých receptech se snažím omezovat bílou mouku a nebude tomu jinak ani v tomto případě. Základ tvoří mé oblíbené ovesné vločky a proto si tento koláč můžete vychutnat i ke snídani.

Do mísy nasypeme ovesné vločky, přidáme 3 bílky, kakao, kokosový olej, mléko a stévii. Všechny ingredience pořádně promícháme a hotové těsto vlijeme do kulaté formy, kterou jsme lehce vymazali kokosovým olejem. V další míse smícháme 2 tvarohy se třemi žloutky, vanilkovým pudingem (nevařit) a stévií. Tvarohovou směs navrstvíme na vločkové těsto, posypeme nasekanými lískovými oříšky a koláč pečeme v troubě vyhřáté na 190 stupňů cca 25-30 minut.

2016-01-20 Dezerty

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI