Aby byly muffiny nadýchané jako obláčky, to je základ. A aby se to povedlo, stačí dodržet pár základních pravidel. Sepsala jsem je pro vás do deseti bodů.
Čokoláda to je krása. Ohromující chuť a láska na první prasknutí té krásné tabulky. Lepkavé prsty a rty. Neustávající olizování, vůně, upatlané ruce a nekonečná chuť vyzkoušet a ochutnat něco nového. Čokoláda je prostě čokoláda. Fenomén. A je snadno k mání. Tak si ji opravdu vychutnejte…
Asi málo který čtenář by chodil (častěji) do tolik oblíbených fast foodů... Jsou všude, smrdí na metry daleko a straší na každém rohu a přitom jejich užitek - vlastně snad ani žádný není!
Nabízíme čerstvě praženou zrnkovou kávu ze všech koutů světa. V naší kavárně poznáte, že není káva, jako káva.
Jelikož nejvíc ze všeho miluji pečení právě těchto malých bochánků s barevným krémem na vrchu, rozhodla jsem se sepsat všechno, co o nich vím a podělit se o pár rad, které jsou třeba pro pečení zásadní, ale do receptu je nikdo nenapíše. Závěrem potom „přihodit k dobru“ pár tipů na krémy a polevy.
Při surfování internetem a hledání různých inspirací na mě vybafla informace, že průměrná spotřeba luštěnin v České republice byla v roce 2010 asi 2,5 kg na osobu za rok. Což mě celkem zaskočilo. Hned jsem si představila ty pytle cizrny, hrachu, fazolek, které si necháváme vozit a potichu přemýšlela nad tím, kolikanásobně my asi tuto spotřebu zvyšujeme...
Škola vaření Martina Lva nabízí nejrůznější kurzy vaření.... Vyberete si i Vy?
Škola vaření Martina Lva nabízí nejrůznější kurzy vaření.... Vyberete si i Vy?
Můžete si zde vybrat mezi živými humry a kraby toho svého vyvoleného.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI