Dýňová omáčka s bílou ředkví, cuketou a batátem s quinoou zpět

Ingredience:
Česk Ghíčko Bio dle potřebybílá cibule1/2 kscuketa1/2 ks
máslová dýně250 gbílá ředkev1 ksbatáty dle potřeby
majoránka dle chutibazalka dle chutičesnek2 malé stroužky
voda dle potřebysvětlá quinoa dle potřebyčervená quinoa dle potřeby
Česk Ghíčko Bio dle potřeby, bílá cibule 1/2 ks, cuketa 1/2 ks, máslová dýně 250 g, bílá ředkev 1 ks, batáty dle potřeby, majoránka dle chuti, bazalka dle chuti, česnek 2 malé stroužky, voda dle potřeby, světlá quinoa dle potřeby, červená quinoa dle potřeby

Příprava

Dnes ráno jsem vstala a přemýšlela, co připravím k obědu. Pořád mě nic nenapadalo, tak jsem si vyndala pár ingrediencí na pracovní desku a během chviličky se zrodila myšlenka na omáčku.

Na Ghí orestujeme bílou cibuli, přidáme pokrájenou dýni, ředkev, cuketu, batát, orestujeme, zalijeme vodou, přidáme majoránku, osolíme, vaříme do změknutí zeleniny a nakonec přidáme prolisovaný česnek, krátce povaříme a nakonec přidáme pár lístečků čerstvé bazalky, podáváme s quinou nebo jinou oblíbenou přílohou.

Quinou propláchneme, zalijeme vodou a vaříme přibližně 15 minut.

2016-04-29 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
3
 porce
Typ jídlazeleninová jídla
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
zeleninová jídla
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI