Dýňová omáčka s petrželkou, batátem, majoránkou a kuskusem zpět

Ingredience:
České Ghíčko Bio dle potřebybatáty120 gpetržel1/2 ks
cibule1/2 ksdýně200 gsůl dle chuti
majoránka dle chutikuskus dle potřebyvoda dle potřeby
České Ghíčko Bio dle potřeby, batáty 120 g, petržel 1/2 ks, cibule 1/2 ks, dýně 200 g, sůl dle chuti, majoránka dle chuti, kuskus dle potřeby, voda dle potřeby

Příprava

Neustále se potýkáme s bolestmi zoubků, takže když chci mít jistotou, že syn bude jíst. Tato omáčka měla velký úspěch.

Na Ghí orestujeme pokrájenou cibuli společně s ostatní zeleninou, mrkví, batátem, petrželí a dýní. Zalijeme vodou, osolíme, přidáme majoránku a vaříme do změknutí zeleniny. Nakonec omáčku rozmixujeme, podáváme s kuskusem, který zalijeme horkou vodou a přiklopíme.

2016-04-12 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
3
 porce
Typ jídlazeleninová jídla
Receptvegetariánský recept
Složitost receptulehká
Typ receptu
zeleninová jídla
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI