Fitness knedlík s vejcem zpět

Knedle: špaldová muka (nebo 50/50 mouka krupice)1 hrnekSporty chleba opečený6 krajíců
mléko0,5 hrnkuvejce1 ksprášek do pečiva1/2 balíčku
sůl dle chutighí/kokosák dle potřebynasekaná petrželka dle chuti
Další ingredience:
Šmakoun hlíva (uzený)400 gvejce4 ksghí (olej)4 lžíce
bylinky (kadeřávek, šnytlík) dle chutisůl dle chutipepř dle chuti
Knedle: , špaldová muka (nebo 50/50 mouka krupice) 1 hrnek, Sporty chleba opečený 6 krajíců, mléko 0,5 hrnku, vejce 1 ks, prášek do pečiva 1/2 balíčku, sůl dle chuti, ghí/kokosák dle potřeby, nasekaná petrželka dle chuti, Šmakoun hlíva (uzený) 400 g, vejce 4 ks, ghí (olej) 4 lžíce, bylinky (kadeřávek, šnytlík) dle chuti, sůl dle chuti, pepř dle chuti

Příprava

Prasárnička trochu zdravěji. A kdo tohle nemiluje, tak lže. Já to navíc vymyslela tak, aby to mohl každý.

Do mísy dáme na kostky nakrájený chleba, přidáme mouku, ostatní suroviny a utvoříme těsto.

To rozdělíme do 4 porcelánových vymazaných hrníčků a vaříme 30 minut v hrnci ponořen do 3/4 ve vodě.

Hrnečky plníme cca do 2/3, nebo namažeme alobal a směs dáme klasicky vařit do vroucí vody.

Pak už jen rozpálíme pánev s olejem, opečeme knedlík a pokrájeného Šmakouna. Vmícháme bylinky, vejce, osolíme a opepříme a můžete podávat.

2017-02-22 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyrestování
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojpivo
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI