Hubník zpět

Ingredience:
houby (čerstvé i sušené) dle potřebyvajíčka4 ksmléko bez laktózy400 ml
večerní chleba Penam1 balenídětská krupička2 lžícevelká cibule1 ks
nastrouhaný česnek1 lžícemáslo (sádlo)20 gmajoránka dle chuti
kmín dle chutisůl dle chutipepř dle chuti
uzenina dle chuti
houby (čerstvé i sušené) dle potřeby, vajíčka 4 ks, mléko bez laktózy 400 ml, večerní chleba Penam 1 balení, dětská krupička 2 lžíce, velká cibule 1 ks, nastrouhaný česnek 1 lžíce, máslo (sádlo) 20 g, majoránka dle chuti, kmín dle chuti, sůl dle chuti, pepř dle chuti, uzenina dle chuti

Příprava

Vzpomínka na dětství. Toto je něco, co dělala moje maminka i babička. Je to levné české jídlo a to bych nebyla já, abych vám jej nepřipravila zase zdravěji.

Namočíme si pečivo do mléka a vytvoříme kaši.

Houby podusíme na cibulce. 

K rozmočenému pečivu přidáme houby, krupičku koření, vajíčka a vypracujte hubníkovou hmotu.

Předehřejeme troubu na 180 stupňů. Zapékací misku vymažeme a dáme do ní směs. Pečeme cca 60 minut.

Je výborný za studena, ale i teplý. Posypaný sýrem či nivou.

2017-12-04 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravypečení
Příležitostpodzim
Čas přípravy90 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI