Penne s kuřecím masem a hříbkovou omáčkou zpět

Ingredience:
kuřecí prsa4 kstěstoviny Penne400 ghříbky3 - 4 hrsti
olej2 lžícemalá cibule1 kssmetana 33%250 ml
sojová omáčka dle chutiworcester dle chutisušený česnek dle chuti
tymián dle chutisůl dle chutipepř dle chuti
kuřecí prsa 4 ks, těstoviny Penne 400 g, hříbky 3 - 4 hrsti, olej 2 lžíce, malá cibule 1 ks, smetana 33% 250 ml, sojová omáčka dle chuti, worcester dle chuti, sušený česnek dle chuti, tymián dle chuti, sůl dle chuti, pepř dle chuti

Příprava

Dnes jsem dostala chuť na hříbky a tak jsem k obědu připravila, Penne s kuřecím masem a hříbkovou omáčkou. I když jsme nyní nebyli na houbách, tak jsem využila „křečkovo zásoby“ z mrazáku. Takové dobroty, které jsou za chvilku hotové, prostě miluji!

V osolené vodě s kapkou oleje si nejprve uvaříme penne. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a orestujeme na oleji. Potom nudličky vyjmeme z pánve a na výpeku necháme zesklovatět na jemno pokrájenou cibuli. Poté přidáme hříbky, trochu sušeného česneku, tymiánu, sójové omáčky, Worcesteru a zalijeme smetanou. Směs podusíme a nakonec vmícháme uvařené penne do připravené směsi.

2016-08-05 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
masa
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI