Pohankové rizoto

zpět
Pohankové rizoto
Ingredience:
pohanka30 gBasmati rýže30 gtuňák z konzervy100 g
rajčata50 gtvrdý sýr dle chuti20 gkopr špetka
sůl špetka
pohanka 30 g, Basmati rýže 30 g, tuňák z konzervy 100 g, rajčata 50 g, tvrdý sýr dle chuti 20 g, kopr špetka, sůl špetka

Příprava

Taky se vám jistě stane, že doma máte několik ingrediencí, které již docházi a z jednotlivé suroviny by vám nezbylo na kompletní oběd? Není nic jednoduššího než improvizovat a suroviny tak nějak smíchat. Výsledek? Stál za to, chuťově dobré.

Uvaříme si pohanku a rýži. Oboje se vaří chvilku, zhruba 10 minut. Obě přílohy smícháme dohromady. Tuňáka si ohřejeme na pánvi se špetkou kopru. Přidáme ke směsi z pohanky a rýži, smícháme s cherry rajčaty a posypeme sýrem. 

2015-01-30 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlavýživové speciality/diety
Receptzdravá
Složitost receptulehká
Typ receptu
výživové speciality/diety
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI