Špagety se špenátovým pestem, cizrnou a kešu zpět

Ingredience:
špagety ze semolinové mouky dle potřebynastrouhaný sýr Gran Moravia hrstslunečnicová semínka hrst
čerstvé špenátové listy hrstčesnek1 stroužekolivový olej trochu
uvařená cizrna dle potřebykešu dle chutihrubozrnná mořská sůl dle chuti
špagety ze semolinové mouky dle potřeby, nastrouhaný sýr Gran Moravia hrst, slunečnicová semínka hrst, čerstvé špenátové listy hrst, česnek 1 stroužek, olivový olej trochu, uvařená cizrna dle potřeby, kešu dle chuti, hrubozrnná mořská sůl dle chuti

Příprava

Těstoviny jsou úžasné v tom, že si je můžete připravit na milion různých způsobů a pokaždé budou chutnat jinak. Dnes jsem připravila špagety se špenátovým pestem, cizrnou a kešu. Díky špenátovému pestu budou těstoviny krásně barevné a veselé.

Do mixéru vhodíme špenátové listy, slunečnicová semínka, česnek a nastrouhaný sýr. Pomalu mixujeme a přiléváme olivový olej, dokud nám nevznikne hladké pesto. Hotové pesto ochutíme solí a smícháme ho s uvařenými špagetami. Nakonec do těstovin vmícháme hrst uvařené cizrny a kešu oříšky. Před podáváním posypeme nastrouhaným sýrem Gran Moravia, ozdobíme lístkem špenátu a můžeme podávat.

2015-06-02 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlatěstoviny
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
těstoviny
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI