Vepřové kousky na žampionech a sterilovaných kapiích zpět

Ingredience:
vepřová plec500 ghnědé žampiony180 golej dle potřeby
větší cibule1 ksčervená papriková pasta dle chutisůl dle chuti
pepř dle chutinaložená a okapaná kapie dle chutivývar (voda) dle potřeby
mouka nebo solamyl na zahuštění
vepřová plec 500 g, hnědé žampiony 180 g, olej dle potřeby, větší cibule 1 ks, červená papriková pasta dle chuti, sůl dle chuti, pepř dle chuti, naložená a okapaná kapie dle chuti, vývar (voda) dle potřeby, mouka nebo solamyl na zahuštění

Příprava

Mám pro vás tip na rychlý a moc dobrý oběd, který má šmrnc. Takže si nachystejte vepřové maso, žampiony, kapii a jdeme na to.

Vepřovou plec pokrájíme na kousky a zprudka orestujeme na oleji s pokrájenou cibulí. Přidáme paprikovou pastu, zamícháme, zalijeme vodou nebo vývarem z kostí a dusíme. Ke konci dušení přidáme k masu pokrájené žampiony a scezenou pokrájenou sterilovanou červenou kapii. Dál dusíme doměkka. Zahustíme rozkvrdlanou moukou s vodou (nebo solamylem) a dál dusíme cca 10 - 12 minut doměkka. Podáváme se zeleninovou rýží. 

2018-01-18 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
masa
Druh přípravydušení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojpivo
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI