Ingredience: | |||||
kvalitní hrubozrnná sůl | 200 g | BIO pomeranč - kůra z něj | 1 ks | Angostrua Oragne Bitters (možné vynechat) | pár kapek |
Pomerančová sůl se hodí nejen k rybám a mořským plodům, ale i na dochucení salátů a steaků. Vhodná je i jako jedlý dárek pro vaše blízké. Její chuť a vůně vás prostě a jednoduše nadchne.
1. Pomerančovou kůru si nastrouháme na jemném struhadle a ihned ji promícháme se solí. Tím, že je ještě vlhká, se krásně dostane do soli a dá ji lehký oranžový nádech.
2. Do směsi nakapeme několik kapek Angostura Orange Bitters a promícháme. Sůl dáme na plech na pečící papír a vložíme do trouby na 60 minut na 100 stupňů.
3. Sůl uchováme ve skleněné nádobě.
TIP: Pokud potřebujete na nějaký pokrm použít jemnější sůl, stačí ji před podávím rozdrtit v hmoždíři.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI