Hrášková polévka s avokádem zpět

Ingredience:
mražený hrášek + hrst na ozdobení320 gavokádo + na ozdobení130 gpetrželka hrst
kopr + snítka na ozdobení hrstmedvědí česnek1 lžíceolivový olej1 lžíce
vývar400 mlsůl dle chutipepř dle chuti
mražený hrášek + hrst na ozdobení 320 g, avokádo + na ozdobení 130 g, petrželka hrst, kopr + snítka na ozdobení hrst, medvědí česnek 1 lžíce, olivový olej 1 lžíce, vývar 400 ml, sůl dle chuti, pepř dle chuti

Příprava

Opět další výborná obědová polévka, která vás zasytí. Před nedávnem jsem v časopise zahlédla recept na hráškovou polévku a po pročtení receptu mě zaujala jedna ingredience, a to avokádo. Není to zrovna běžná surovina do polévky, tak jsem si řekla, že to musím vyzkoušet. Výsledná polévka byla však vynikající, rychle hotová, chutná, prostě měla vše, co jsem od obědové polévky potřebovala.

Hrášek necháme rozmrazit. Hrášek společně se všemi surovinami na polévku smícháme, zlijeme vývarem a kromě soli a pepře rozmixujte tyčovým mixérem dohladka. Na závěr dochutíme solí a pepřem a polévku prohřejeme v kastrolu. Hotovou polévku pak dozdobíme nakrájeným avokádem, hráškem a snítkou kopru.

2016-06-03 Polévky

Poznámka

Inspirovala jsem se na webu albert.cz.

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapolévky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
polévky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI