Domácí jemná hermelínová pomazánka zpět

Ingredience:
velký hermelín1 ksvejce uvařené natvrdo2 ksměkký salám200 g
větší nastrouhaná cibule1 kskurkuma špetičkanať z jarní cibulky dle chuti
zakysaná smetana1 kelímekmajolka1 sáčeksůl dle chuti
pepř dle chutijarní cibulka nebo petrželka na ozdobení
velký hermelín 1 ks, vejce uvařené natvrdo 2 ks, měkký salám 200 g, větší nastrouhaná cibule 1 ks, kurkuma špetička, nať z jarní cibulky dle chuti, zakysaná smetana 1 kelímek, majolka 1 sáček, sůl dle chuti, pepř dle chuti, jarní cibulka nebo petrželka na ozdobení

Příprava

Venku to vypadalo na déšť a nic z toho není, takže k posezení pár chlebíčků z domácí hermelínovou pomazánkou, je bašťácká a mizí a mizí...

Všechny uvedené suroviny mimo zakysané smetany a majolky nahrubo nastrouháme. Osolíme, opepříme, smícháme se zakysanou smetanou a majolkou nebo jen s ochucenou zakysanou smetanou (můžeme k ní přidat i lžičku dijonské hořčice). Promícháme, necháme tak dvě hodiny uležet, pokud Vám to mezitím nikdo nesní, podáváme na toustovém tmavém chlebu nebo na nakrájených bagetách. Zdobíme nastrouhaným salámem a pažitkou nebo petrželkou - kudrnkou.

2016-06-13 Předkrmy

Poznámka

Z uvedených surovin připravíte pomazánku, se kterou namažete cca 20 chlebíčků nebo cca 15 toustových chlebů.

Autor:

Počet porcí
10
 porcí
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy20 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI