Jarní pikantní pomazánka ze dvou druhů ředkví zpět

Ingredience:
měkký tvaroh250 gčervené ředkvičky4 ksvelká bílá ředkev1/4 ks
citronová šťáva dle chutizakysaná smetana2 lžícetavený smetanový sýr1 ks
sůl dle chutijarní cibulka dle chuti
Na dozdobení:
sušená rajčata dle chutinať z jarní cibulky dle chuti
měkký tvaroh 250 g, červené ředkvičky 4 ks, velká bílá ředkev 1/4 ks, citronová šťáva dle chuti, zakysaná smetana 2 lžíce, tavený smetanový sýr 1 ks, sůl dle chuti, jarní cibulka dle chuti, sušená rajčata dle chuti, nať z jarní cibulky dle chuti

Příprava

Pomazánky jsou dokonalé v tom, že jejich příprava je rychlá a zabere většinou jen pár minut. Navíc můžete kombinovat různé variace chutí a vždy dostanete jedinečný recept.

Omyté ředkvičky nakrájíme (nebo nastrouháme), přidáme měkký tvaroh, zakysanou smetanu, jemný smetanový sýr, sůl a pokrájenou jarní cibulku. Dáme do misky, ozdobíme sušenými pokrájenými rajčaty a bylinkami. Podáváme s pečivem. 

2018-04-16 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostpiknik
Čas přípravy15 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI