Pomazánka z měkkého tvarohu z Jaroměřické mlékárny zpět

Ingredience:
měkký tvaroh1 baleníšunka10 dkgpažitka hrstka
jarní cibulka1 kssůl špetkapepř špetka
olivový olej1 lžíce
měkký tvaroh 1 balení, šunka 10 dkg, pažitka hrstka, jarní cibulka 1 ks, sůl špetka, pepř špetka, olivový olej 1 lžíce

Příprava

Na chatu jezdím strašně rád a naši domácí mazlíčci taky. Příroda, čerstvý vzduch a malé obchůdky, ala jednota mě vždy naplňuje štěstím, i když na lososa v ledu asi nenarazíte (smích).

Ale mají tam mé oblíbené produkty z Jaroměřické mlékárny, přesněji řečeno měkký tvaroh, se kterým můžete vytvořit nespočet receptů a jídel. Nejen složitých. Proto vám dnes dám ten nejjednodušší tip na tvarohovou pomazánku, která se servíruje s čerstvým chlebem a případně vychlazeným pivečkem. Pokud máte výhled z chalupy jako já, můžete spolu semnou zvolat slovo: LUXUS!

Vezměte si mističku, do které dáte tvaroh. Přidáme na kousky pokrájenou šunku, jarní cibulku a ze zahrady čerstvě utrženou pažitku. Každý dle své chutí osolí, opepří a přidá asi lžíci olivového oleje. Vše zamícháme a jednoduchá a vynikající pomazánka je hotová!

Dobrou chuť

2014-06-19 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ostatní
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy10 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI