Rajčata s cizrnovým salátem zpět

Ingredience:
zralé pevné rajče5 kspórek1,5 hrstikonzervovaná cizrna6 lžic
stroužek česneku prolisovaný1 kszakysané smetany6 lžicsůl1 špetka
pepř1 špetkastrouhané vlašské ořechy4 lžícecitronová šťáva1 lžíce
oregano1 snítkakari pasta1 špička lžičky
zralé pevné rajče 5 ks, pórek 1,5 hrsti, konzervovaná cizrna 6 lžic, stroužek česneku prolisovaný 1 ks, zakysané smetany 6 lžic, sůl 1 špetka, pepř 1 špetka, strouhané vlašské ořechy 4 lžíce, citronová šťáva 1 lžíce, oregano 1 snítka, kari pasta 1 špička lžičky

Příprava

Pokud váháte, co udělat zajímavého návštěvě, tento recept je tím pravým zpestřením vaší kuchyně. Předkrm bude barevný, chutný a jistě sklidí úspěch.

Rajčatům seřízneme vršky a ostrou lžičkou vydlabeme dužninu.

V misce rozmícháme créme fresh s kari pastou, potom s ostatním kořením, nasekaným oregánem, ořechy a česnekem. Přidáme dužninu z rajčat, pórek a pak ochutíme solí a citronovou šťávou. Úplně nakonec vmíchejte okapanou cizrnu.

Necháme alespoň hodinu odležet v chladu a pak směsí plníme rajčata. Podáváme jako lehkou svačinu nebo večeři či osvěžující pohoštění.

Dobrou chuť!

2015-04-27 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
5
 porcí
Typ jídlapředkrmy
Receptvegetariánský recept
Složitost receptulehká
Typ receptu
předkrmy
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostpiknik
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI