Sendvič s marinovaným kuřecím prsíčkem v pestu z medvědího česneku zpět

Ingredience:
housky, bulky, nebo bagetky4 ksvelká kuřecí prsa2 kspesto z medvědího česneku dle chuti
majolka dle chutikečup dle chutisalát dle chuti
rajče dle chutiokurka dle chutipaprika dle chuti
olej dle potřeby
housky, bulky, nebo bagetky 4 ks, velká kuřecí prsa 2 ks, pesto z medvědího česneku dle chuti, majolka dle chuti, kečup dle chuti, salát dle chuti, rajče dle chuti, okurka dle chuti, paprika dle chuti, olej dle potřeby

Příprava

Mám pro vás tip na rychlou véču, což v týdnu určitě uvítá skoro každý.

Velké kuřecí prso si rozpůlíme na dvě části tak, aby nám vznikly 2 plátky, které naložíme do pesta z medvědího česneku a necháme alespoň dvě hodiny odpočívat. 

Rozehřejeme si olej, maso dobře orestujeme a vyndáme vedle na talíř.

Rozřízneme si bulku, spodní stranu pomažeme majolkou a kečupem, vložíme list salátu, na plátky nakrájené rajče, okurku a papriku a na ně dáme osmažené kuřecí maso.

2017-03-06 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyrestování
Příležitostostatní
Čas přípravy15 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI