Slaný koláč s pórkem, rajčaty a ricottou zpět

Ingredience:
listové těsto1 balení (cca 300g)pórek - nakrájený na nudličky1 kscherry rajčátka, nakrájená na polovinycca 15 ks
dobromysl - nakrájená nahrubo velký svazekmangold - nakrájený na nudličky hrstricotta1 kelímek (250g)
vejce1 kssůl dle chutipepř dle chuti
libovolný tvrdý sýr50 g
listové těsto 1 balení (cca 300g), pórek - nakrájený na nudličky 1 ks, cherry rajčátka, nakrájená na poloviny cca 15 ks, dobromysl - nakrájená nahrubo velký svazek, mangold - nakrájený na nudličky hrst, ricotta 1 kelímek (250g), vejce 1 ks, sůl dle chuti, pepř dle chuti, libovolný tvrdý sýr 50 g

Příprava

Rychlá varianta večeře. Obzvlášť, pokud se doplní ještě nějakým dobrým salátem.

Listové těsto rozválíme do tvaru obdélníku, jeho strany vždy přeložíme směrem dovnitř a tak vytvoříme asi 2 cm okraje. Dno koláče propícháme vidličkou a dáme péci do předehřáté trouby na cca 20 minut. Smícháme ricottu, vejce, sůl a pepř spolu s dobromyslí. Pórek s mangoldem na oleji orestujeme. 

Na předpečený koláč naneseme ricottovou směs, poté pórek s mangoldem, na něj rajčata, zasypeme sýrem. Vrátíme zpět do trouby a dopečeme dozlatova - cca 15 minut.

2018-03-19 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy45 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI