Tuňáková pomazánka s tvarohem zpět

Ingredience:
konzerva tuňáka v oleji2 kspolotučný tvaroh1/2 vaničkyvejce uvařené natvrdo2 ks
plnotučná hořčice1 lžičkajarní cibulka hrstkacitrónová šťáva lžíce
kari špetkasůl špetkapepř špetka
konzerva tuňáka v oleji 2 ks, polotučný tvaroh 1/2 vaničky, vejce uvařené natvrdo 2 ks, plnotučná hořčice 1 lžička, jarní cibulka hrstka, citrónová šťáva lžíce, kari špetka, sůl špetka, pepř špetka

Příprava

Už od dětství slýcháváme, že bychom měli jíst ryby, protože jsou zdravé a obsahují jód. Ale nebojte se, rybí tuk Vám nutit nebudu. Místo toho pro Vás mám skvělou tuňákovou pomazánku, díky které do sebe dostanete spoustu kvalitních bílkovin v podobě tuňáka a tvarohu. Hodí se třeba i jako pomazánka na jednohubky. A pokud ji zkombinujete s kvalitním celozrnným pečivem, zdravá svačinka je na světě.

Smícháme tvaroh, tuňáka, hořčici a citronovou šťávu. Ochutíme solí, kari, pepřem a mažeme na celozrnné pečivo. Poklademe nakrájenými vajíčky a posypeme jarní cibulkou. Vajíčka můžete klidně přimíchat i do pomazánky. Fantazii se meze nekladou.

Dobrou chuť!

2014-09-29 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
10
 porcí
Typ jídlapředkrmy
Receptzdravá
Složitost receptulehká
Typ receptu
předkrmy
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI