Pažitka
Název:

Avokádová čokopěna


Avokádová čokopěna


Ingredience:
Ingredience:
zralé avokádo1 ks
kakao1,5 lžíce
med1 - 2 lžíce
kokosové mléko2 - 3 lžíce
Postup přípravy:

Avokádo je velmi variabilní ovoce. Dá se použít nasladko nebo naslano, do krémů, pomazánek, hummusu... A hlavně obsahuje velké množství zdravých tuků, které náš organismus potřebuje. Tentokrát jsem z něj připravila čokoládovou "pěnu", kterou máte v mžiku hotovou.

Příprava vám zabere opravdu minimum času. Avokádo zbavte slupky a pecky, vhoďte do mixéru a přidejte ostatní suroviny. Důkladně rozmixujte dohladka. Podle potřeby doslaďte.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Andrea Motlíková

    zavřít okno