Pažitka
Název:

Cuketový "tatarák"


Cuketový "tatarák"


Ingredience:
Ingredience:
střední cuketa1 ks
jarní cibulka1 ks
česnek3 stroužky
olivový olej trochu
sladká mletá paprika špetka
sůl špetka
pepř špetka
hořčice dle chuti
kečup dle chuti
sojová omáčka dle chuti
chilli dle chuti
Postup přípravy:

Máte rádi tatarák? Máte rádi cuketu? Tak si udělejte tuhle pochoutku. Je to rychlé, chutné a navíc ještě i zdravé a dietní.

Cuketu jsem i se slupkou nastrouhala na jemno, na olivovém oleji jsem "opráskla" drobně nakrájenou jarní cibulku a stroužky česneku, přidala jsem vymačkanou cuketu a asi 5 minut nechala podusit. Potom jsem směs ochutila sojovou omáčkou, lžičkou hrubozrnné hořčice, lžící kečupu, lžičkou mleté červené papriky, trochu chilli, sůl a pepř .

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Milena Jandusová

    zavřít okno