Pažitka
Název:

Cviklovo-hrušková polievka

vegetariánský recept


Cviklovo-hrušková polievka


Ingredience:
Ingredience:
menšie cvikle3 ks
mrkva1 ks
petržele1 ks
hruška1 ks
Himalájská soľ špitka
sezam, slnečnicové semiačka dle chuti
Postup přípravy:

Rýchla, zdravá polievka. Sýta červená až bordová farba ju robí unikátnou. Chuť samozrejme tiež.

Na repkovom oleji si orestujte nakrájanú zeleninu, pridajte hrušku a ešte restujte nech sa zvýraznia chute. Zalejte vodou aby bola zelenina ponorená, nechajte povariť, osolte a vymixujte na krém. 
Na panvici si na sucho opečte semiačka a pridajte do polievky. Ešte trochu panenského olivového oleja na ozdobu a chuť.

,,Dobré žrútstvo,,

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Dada, Matuš a Zoe Zvalovci

    zavřít okno