Pažitka
Název:

Dýňová omáčka s petrželkou, batátem, majoránkou a kuskusem

vegetariánský recept


Dýňová omáčka s petrželkou, batátem, majoránkou a kuskusem


Ingredience:
Ingredience:
České Ghíčko Bio dle potřeby
batáty120 g
petržel1/2 ks
cibule1/2 ks
dýně200 g
sůl dle chuti
majoránka dle chuti
kuskus dle potřeby
voda dle potřeby
Postup přípravy:

Neustále se potýkáme s bolestmi zoubků, takže když chci mít jistotou, že syn bude jíst. Tato omáčka měla velký úspěch.

Na Ghí orestujeme pokrájenou cibuli společně s ostatní zeleninou, mrkví, batátem, petrželí a dýní. Zalijeme vodou, osolíme, přidáme majoránku a vaříme do změknutí zeleniny. Nakonec omáčku rozmixujeme, podáváme s kuskusem, který zalijeme horkou vodou a přiklopíme.

Podrobné info:
Počet porcí3 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Jitka Matěchová

    zavřít okno