Pažitka
Název:

Jednohubky s česnekovo-limetkovým gervais krémem a uzeným lososem


Jednohubky s česnekovo-limetkovým gervais krémem a uzeným lososem


Ingredience:
Ingredience:
original gervais3 kelímky
česnek1 stroužek
limetka1 ks
čerstvě mletý pepř špetka
mořská sůl špetka
plátky lososa dle potřeby
kopr na ozdobení
cornbageta1 ks
Postup přípravy:

Je to pár dní, kdy jsem vám zde dala tip na rychlou večeři v podobě zapékaných bagetek. A protože nás tento týden čekají tropické teploty a trávit čas u sporáku není zrovna dobrý nápad, přináším další tip na rychlou večeři.

Bagetu nakájíme na plátky. Ze gervais, prolisovaného česneku, pár kapek limetkové šťávy, čerstvě mletého pepře a mořské soli připravíme pomazánku, kterou namažeme na plátky bagetky. Dozdobíme kousky uzeného lososa, limetky, snítečkou kopru a ještě znovu opepříme čerstvě mletým pepřem.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Radka Šofrlová

    zavřít okno