Ingredience: | |
mléko | 1 kelímek |
ovesné vločky | 1/2 kelímku |
sušené datle | 3 ks |
mandle | 1 hrstka |
mletá skořice | 1 špetka |
javorový sirup | 1 lžíce |
Moje milovaná snídaně z ovesných vloček, která zahřeje, zasytí na celé dopoledne. Doufám, že si ji oblíbíte, tak jako já. Recept je jednoduchý, rychlý a chutný.
Jak jsem předesílala recept je naprosto jednoduchý a rychlý.
Vezmeme si rendlík a nalijeme do něho kelímek s mlékem. Mléko může být, jak živočišného původu nebo rostliného. Záleží na vás.
Přidáme nasekané sušené datle, které kaši výborně a jemně osladí. Pokud nemáte datle, můžete použít třeba brusinky nebo rozinky.
Vysypeme ovesné vločky a vaříme na mírném plameni dokud nemáme konzistenci kaše. Hlavně pozor, kaše při chladnutí tuhne, tak to s vařením nepřežeňte.
Jakmile kaši servírujete do misky či talíře, zdobíme mletou skořicí, mandlemi a pokapeme javorovým sirupem.
Nyní nezvývá nic jiného, než vám pořát dobrou chuť!
Podrobné info: