Pažitka
Název:

Kuře na cibuli a hlívě


Kuře na cibuli a hlívě


Ingredience:
kuřecí špalíčky8 ks
střední cibule3 ks
nakrájená hlíva200 - 250 g
sůl špetka
pepř špetka
kmín špetka
máslo kousek
těstoviny dle potřeby
petrželka hrstka
Ingredience:
Postup přípravy:

Kuřecí maso snad neurazí nikoho, zvláště pak, když upečete kůrčičku dokřupava.

Do pekáčku dáme nakrájenou hlívu a cibuli na čtvrtiny.
Vložíme kuře, osolíme, opepříme a posypeme kmínem.
Lehce podlijeme a přidáme kousek másla. (pokud někdo chce muže si kuře posypat kořením jaké má rad).
Když je kuřátko správně upečené to je když kůrčička krásně křupe, vyndáme ho a do výpeku s cibulí a hlívou zamícháme uvařené těstoviny a sekanou petrželku.

Hotovo a můžeme hodovat. Doboru chuť!

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy45 min

Autor:
Nikola Behenská

    zavřít okno