Pažitka
Název:

Kuřecí játra na cibulce s jablíčky


Kuřecí játra na cibulce s jablíčky


Ingredience:
Ingredience:
kuřecí játra200 g
cibule1 ks
jablko1 ks
sádlo kousek
čerstvě mletý pepř špetka
demi glas (nebo nějakou vepřovou či hovězí šťávu) dle potřeby
Postup přípravy:

Kdo má rád vnitřnosti, jistě nepohrdně tímto receptem.

Játra vkládáme na rozpálenou pánev se sádlem kousek po kousku a 3 minuty s nimi nehýbeme, po jednom otočíme, osolíme, opepříme a necháme 2 minuty.
Přendáme do misky a do výpeku dáme nakrájenou cibuli na plátky,osmahneme,přidáme jablka a demi glas.
Játra vrátíme zpět na pánev a prohřejeme.
Jako příloha se hodí rýže i čerstvý chléb.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Milan Šesták

    zavřít okno