Pažitka
Název:

Kuskus s ředkvičkami, cuketou a treskou


Kuskus s ředkvičkami, cuketou a treskou


Ingredience:
Ingredience:
treska400 g
vývar400 ml
menší cuketa1 ks
ředkvičky svazek
nasekaný pórek hrst
koriandr hrst
kuskus200 g
růžová sůl dle chuti
koření na ryby dle chuti
Ghí1 lžíce
Postup přípravy:

Jídla z jednoho hrnce, v tomto případě pánve, jsou super, protože Vám ušetří následnou práci s nádobím. Tento pokrm navíc připravíte vcukuletu, takže poobědové siestě s šálkem kávy nic nebrání.

Nejprve si uvaříme kuskus. Uvedené množství nasypeme do mísy a zalijeme ho 250ml horkého vývaru. Přikryjeme a necháme stát.
Na másle v hluboké pánvi restujeme pórek s pokrájenými ředkvičkami asi 3min, přidáme kousky cukety a tresky, opět chvíli opékáme. Okořeníme a podlijeme zbylým vývarem. Dusíme cca 10-15min než se tekutina vypaří a zelenina je na skus.
Do směsí vmícháme hotový kuskus a koriandr a máme hotovo.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Ivana Mařáková

    zavřít okno