Ingredience: | |
treska | 400 g |
vývar | 400 ml |
menší cuketa | 1 ks |
ředkvičky | svazek |
nasekaný pórek | hrst |
koriandr | hrst |
kuskus | 200 g |
růžová sůl | dle chuti |
koření na ryby | dle chuti |
Ghí | 1 lžíce |
Jídla z jednoho hrnce, v tomto případě pánve, jsou super, protože Vám ušetří následnou práci s nádobím. Tento pokrm navíc připravíte vcukuletu, takže poobědové siestě s šálkem kávy nic nebrání.
Nejprve si uvaříme kuskus. Uvedené množství nasypeme do mísy a zalijeme ho 250ml horkého vývaru. Přikryjeme a necháme stát.
Na másle v hluboké pánvi restujeme pórek s pokrájenými ředkvičkami asi 3min, přidáme kousky cukety a tresky, opět chvíli opékáme. Okořeníme a podlijeme zbylým vývarem. Dusíme cca 10-15min než se tekutina vypaří a zelenina je na skus.
Do směsí vmícháme hotový kuskus a koriandr a máme hotovo.