Ingredience: | |
celozrnný kuskus suchý | 100 g |
tempeh UZENÝ na plátky | 1/3 balení |
čerstvý listový špenát | 1 velká hrst |
cibulka | 1 ks |
česnek | 1 stroužek |
mořská sůl | 1 špetka |
paprika lahůdková | 1 špetka |
olivový olej | 2 lžíce |
Kuskus ke snídani? Ano, je to tak. Kuskus je velmi rychlý na přípravu, proto jsem si jej oblíbila i pro snídani. Hravě si jej můžete ochutit na slano i na sladko.
Naprosto snadná příprava a úžasný, chutný výsledek.
Kuskus připravíme standardně – stačí zalít horkou vodou a přiklopit. Celozrnný kuskus je lepší nejprve nechat spolu s vodou projít varem (na pár minut), poté přiklopit a nechat „dojít“.
Mezitím si na pánvi s olivovým olejem orestuji cibulku na jemno, přihodím špenát, osolím. Libovolně můžete doladit trochou česneku.
Tempeh nakrájím na menší plátky a krátce opražím na pánvi s trochou oleje, okořením mořskou solí a lahůdkovou paprikou.
Hotovo. Je čas servírovat.
Podrobné info: