Pažitka
Název:

Ledové Ghítela pralinky s čokoládou a kešu ořechy


Ledové Ghítela pralinky s čokoládou a kešu ořechy


Ingredience:
Ingredience:
kokosový olej50 g
pražené nesolené kešu ořechy50 g
čokoláda Liebhart S Amore Bio - hořká čokoláda 99% kakaa Bio40 g
Ghítela2 lžíce
datlový sirup2 lžičky
Postup přípravy:

Je libo pralinky? Co takhle z Ghítely?

Kokosový olej rozpustíme společně s čokoládou, Ghítelou. Kešu ořechy rozemeleme na prach a přidáme do pralinkové směsi, osladíme datlovým sirupem a zamícháme. Nalijeme do silikonových formiček a necháme přes noc v lednici ztuhnout, ideálně v mrazáku zmrznout. Pralinky se rozplývají, kdo má raději tužší přidá si kakaové máslo či agar.

Náš tip: Oříšky, sušené ovoce, semínka a další zdravé potraviny doporučujeme nakoupit na eshopu SVĚT PLODŮ

Podrobné info:
Počet porcí40 porcí
Čas přípravy20 min

Autor:
Jitka Matěchová

    zavřít okno