Pažitka
Název:

Mexický šmakoun na způsob tataráku

vegetariánský recept


Mexický šmakoun na způsob tataráku


Ingredience:
Ingredience:
mexický šmakoun100 g
sladká paprika1 lžička
jemně krájená cibule1/2 ks
drcený kmín1 lžička
hořčice1 lžička
sladký kečup2 lžičky
pepř špetka
worchestr1 lžička
česnek1 stroužek
chléb, toast2 plátky
Postup přípravy:

Zkuste si tatarák trošku jinak. Nejen, že se nemusíte trápit nadměrným počtem kalorií, ale pochutnáte si na stoprocentní bílkovině. Křupavý toast umocní tenhle vynikající předkrm.

No zde asi moc nerozepíši a myslím, že čas přípravy mluví za vše. Všechny suroviny důkladně promícháme a vytvoříme kompaktní směs.Tu necháme asi dvě hodiny vychladit a pak podáváme k očesnekovaným topinkám nebo toastům.

Doboru chuť!

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Daniela Svobodová

    zavřít okno