Pažitka
Název:

Obložená topinka s volským okem


Obložená topinka s volským okem


Ingredience:
Ingredience:
krajíc chleba1 ks
stroužek česneku1 ks
dijónská hořčice1 lžička
ementál1 plátek
salám Křemešník5 koleček
vejce1 ks
petrželka hrstička
pórek4 kolečka
malé rajčátko1 ks
oleje1 dcl
sůl špetka
pepř špetka
Postup přípravy:

Nechce se Vám vymýšlet složitá snídaně či večeře?

Někdo by řekl: "To nás ani nenapadlo!"
Tyhle jednoduché recepty, co dům dal mě napadají často ne-li pořád. Rychlá příprava, dokonalá barevnost a hlavně si pochutnám. Přípravu nebudeme nikterak přehánět.

Na oleji osmažíme topinku dozlatova.
Hned na horkou topinku dám plátek ementálu (můžete sýr dle Vaší chutě).
Potřu malinkou lžičkou dijónské hořčice a pokladu plátky salámu Křemešníku.
Volské oko udělám na té samé pánvi.
Položím na salám, posypu troškou pórku a pokud je chuť obložím zeleninou. V mém případě rajčetem. Samozřejmě meze se nekladou a zeleninu vyberte dle možnosti či chutě.

Dobrou chuť!

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Naďa Indruchová

    zavřít okno