Pažitka
Název:

Pečená cizrna v javorovém sirupu


Pečená cizrna v javorovém sirupu


Ingredience:
Ingredience:
cizrna125 g
javorový sirup2 lžíce
med1 lžíce
kokosový olej1 lžička
skořice1 lžička
Postup přípravy:

Taky máte občas chuť si večer k televizi vzít nějaké zobání? Pokud ano, určitě vyzkoušejte pečenou cizrnu. Můžete si ji připravit naslano nebo nasladko. Variací je neskutečné množství. Já jsem pro vás připravila recept na pečenou cizrnu s javorovým sirupem.

Cizrnu si přes noc namočíme do vody. Druhý den ji zhruba 20 minut povaříme.
Povařenou cizrnu necháme vychladnout a důkladně osušíme.
V misce si smícháme javorový sirup, med, kokosový olej a skořici.
Cizrnu přidáme do misky a dobře vše se směsí promícháme.
Pečeme na pečícím papíře na 190 stupňů zhruba 25-30 minut.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy60 min

Autor:
Romana Böhmová

    zavřít okno