Pažitka
Název:

Pstruh lososovitý s cuketou, mrkví a koprem


Pstruh lososovitý s cuketou, mrkví a koprem


Ingredience:
Ingredience:
pstruh lososovitý2 porce
mořská sůl špetka
limetka2 měsíčky
střední cuketa1 ks
mrkev2 ks
kopr1 lžíce
česnek3 stroužky
sůl1 lžička
pepř špetk
olivový olej2 lžíce
Postup přípravy:

Pokud máte rádi jednoduchá, rychlá a zdravá jídla, pak je tento recept přesně pro vás.

Osušenou rybu posolíme a nakrájíme na porce. Poté se můžeme vrhnout na přípravu přílohy. Očistíme si mrkve a cuketu a následně si pomoci škrabky nastrouháme tenounké plátky cukety a mrkve. Česnek nakrájíme na plátky. Vše orestujeme na pánvi kam jsme dali také sůl, pepř, kopr a olej. Nerestujeme dlouho aby cuketa nezměkla moc. Asi po 5ti min. máme hotovo. Během restování zeleniny smažíme na druhé pánvi i rybu. Vždy nejprve kůží dolů a z každé strany asi 3 minutky. Nyní nezbývá nic než servírovat. K rybě podáváme měsíček limetky nebo citronu.
Dobrou chuť přeji.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Veronika Davidová

    zavřít okno