Pažitka
Název:

Ravioly z červené řepy s kozím sýrem


Ravioly z červené řepy s kozím sýrem


Ingredience:
Ingredience:
předvařená červená řepa2 ks
lučina100 g
měkký kozí sýr100 g
čerstvá bazalka pár lístků
himalájská sůl dle chuti
čerstvý pepř dle chuti
Postup přípravy:

Máte rádi fingerfood? Pokud ano, připravila jsem pro vás recept na Ravioly z červené řepy s kozím sýrem.

Červenou řepu si na mandolíně nakrájíme na velmi tenké plátky.
V misce si smícháme lučinu s kozím sýrem, himalájskou solí a čerstvým pepřem. Čerstvou bazalku si najemno posekáme a přidáme ke směsi. Vše důkladně promícháme.
Vzniklou náplň si dáme do pytlíku a odstřihneme jeho roh.
Na talíř si položíme plátek červené řepy a na ni naneseme náplň, kterou přiklopíme dalším plátkem.
Vzniklou raviolu ozdobíme lístkem ze směsi salátů a na talíř kápneme několik kapek balzamikového krému.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Romana Böhmová

    zavřít okno