Pažitka
Název:

Šmakoun Raffaello

bezlepkový recept


Šmakoun Raffaello


Ingredience:
Ingredience:
kokosový krém Šmakoun80 g
strouhaný kokos20 g
mleté mandle30 g
raw bio kokosový olej1 lžíce
strouhaný kokos na obalení
kokosový olej na namočení
Postup přípravy:

Dnes mě přepadla strašná mlsná a nemohla jsem si pomoct. Na domácí verzi Raffaella už pomýšlím delší dobu. Docela se mi to i hodilo, vymýšlím a ladím vánoční cukroví a tato verze u nás určitě nebude chybět. Zdravá, výživná alternativa, která chutná báječně. Tak honem na ně.

Strašně snadno, rychle a jednoduše, otevřeme kokosový krém od Šmakouna, přendáme do misky, přidáme mleté mandle, rozpuštěný kokosový olej, strouhaný kokos, vše důkladně propracujeme. Uděláme kuličky, které lehce namočím do kokosového oleje a obalíme v kokosu.
Klademe na tác s pečícím papírem a dáme vychladit do lednice.

Pokud máte rádi čokoládu, klidně si kuličky namočte do rozehřáté vysokoprocentní čokolády a nechte je v lednici zatuhnout.

Stejně jsem nevydržela a jednu hned ochutnala.
Přeji příjemné mlsání.

Podrobné info:
Počet porcí9 porcí
Čas přípravy15 min

Autor:
Jitka Matěchová

    zavřít okno