Pažitka
Název:

Tofucheescake

veganský recept


Tofucheescake


Ingredience:
Korpus:
jemné ovesné vločky100 g
datle100 g
kešu ořechy50 g
lněná semínka50 g
Náplň:
agar10 g
tofu natural200 g
rýžové mléko600 ml
rýžová smetana200 ml
vanilkový extrakt1 lžíce
agávový sirup dle chuti
Postup přípravy:

Veganská alternativa, jedna z mnoha... Tofu tam téměř nepoznáte a s čerstvým ovocem je dobrý. Náplň má konzistenci pudinku.

Suroviny na korpus rozmixujeme a upěchujeme na dno dortové formy. Tofu nastrouháme a s ostatním na náplň také rozmixujeme. Přelijeme do rendlíku a převařím. Nalijeme na korpus a necháme ztuhnout. Servírujeme s čerstvým ovocem.

Oříšky, sušené ovoce, semínka a další zdravé potraviny doporučujeme nakoupit na eshopu SVĚT PLODŮ

Podrobné info:
Počet porcí8 porcí
Čas přípravy30 min

Autor:
Andrea Ruňaninová

    zavřít okno