Pažitka
Název:

Zeleninový krém s opečenou houskou


Zeleninový krém s opečenou houskou


Ingredience:
Ingredience:
mrkev1/2 ks
petržel1/2 ks
mražený hrášek hrst
pórková nať dle chuti
máslo1 lžíce
mléko1 dcl
rohlík nebo houska1/2 ks
solčanka špetka
Postup přípravy:

Sice jsem se po obědě zařekla, že už dnes nic nedělám, tudíž ani nevařím, ale při pohledu do špajzu a lednice, jsem musela aspoň malému ukuchtit rychlopolévku ze zbytků. My s manželem budeme hřešit a něco si dnes objednáme.

Na másle jsem osmahla očištěnou a pokrájenou zeleninu, zalila vodou, aby byla jen lehce ponořená, okořenila a vařila asi 10minut. Poté jsem vše rozmixovala a zjemnila mlékem. Krutony jsem opekla nasucho na pánvi.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Ivana Mařáková

    zavřít okno