Pažitka
Název:

Živáňská pečínka v alobalu


Živáňská pečínka v alobalu


Ingredience:
Ingredience:
krkovice400 g
pikantní klobása1 ks
cibule1 velká
velká brambora3 ks
zelená paprika1 ks
stroužek čeneku3 ks
dijonská hořčice2 lžičky
olej3 lžíce
paprika mletá (sladká i pálivá)1 lžička
sůl špetka
pepř špetka
tymián špetka
drcený kmín špetka
Postup přípravy:

Teplá večeře z alobalu nemusí chutnat vůbec zle. Vyzkoušejte tento recept a uvěříte.

Maso nakrájíme na kostky, papriku, brambory a klobásu na kolečka, cibuli na céčka.
Do misky dáme olej a všechno koření, přidáme hořčici, rozmačkaný česnek a pořádně promícháme.
Do této směsi dáme maso a brambory, pořádně promícháme a necháme cca půl hoďky marinovat.
Silnostěnný alobal zakápneme olejem a navrstvíme směs masa, brambor a zeleniny.
Joo... ty balíčky z tohoto množství máme dva. Alobal pořádně uzavřeme a dáme na plech do trouby, rozpálené na 200 st. Pečeme cca 45 minut.
Pak alobal opatrně rozevřeme a necháme ještě 15 minut dopéct na barvičku. Alobalem nešetřete, aby se vám dal dobře uzavřít.

Doboru chuť!

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy60 min

Autor:
Naďa Indruchová

    zavřít okno