Pažitka
Název:

AGLIO OLIO PEPERONCINO....a rajčata navíc


AGLIO OLIO PEPERONCINO....a rajčata navíc


Ingredience:
Ingredience:
olivový olej5 lžic
čerstvé špagety2 porce (330g)
česnek3 stroužky
chilli papričky2 ks
cherry rajčátka16 ks
sůl dle chuti
pepř dle chuti
hladkolistá petrželka svazek
parmazán na posypání
Postup přípravy:

V sobotu jsme vyrazili na trh. Protože jsme k večeři měli v plánu mušle, oběd jsme chtěli vyřešit nějakou rychlovkou. Čerstvé těstoviny a k nim doma vypěstovaná rajčata, česnek a chilli papričky, to je to pravé, když chcete uvařit skvělý oběd do patnácti minut.

Dejte vařit vodu na těstoviny. Mezitím připravte ingredience. Česnek nakrájejte na plátky, chilli papričky také. Cherry rajčátka na půlky.

Do osolené a vroucí vody dejte vařit těstoviny. Čerstvé špagety stačí vařit 2 - 3 minuty. 

V pánvi rozpalte olej a přidejte česnek. Až se rozvoní a začne lehce zlátnout, přidejte i papričky a rajčátka. 

Vše na pánvi restujte přibližně 3 minuty a přidejte scezené špagety.

Přidejte jemně pokrájenou petrželku, sýr a můžete podávat.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Pavlína Stachová

    zavřít okno