Pažitka
Název:

Amarantová kaše s banánem a jablkem


Amarantová kaše s banánem a jablkem


Ingredience:
Ingredience:
amarantové vločky40 g
rozmačkaný banán1/2 ks
postrouhané jablko1 ks
perníkové koření1/2 lžičky
sušené a mleté goji1/2 lžičky
naklíčená pohanka1 lžička
pufovaný amarant1 lžička
mandlové mléko150 ml
Na dozdobení:
jablko dle chuti
posekané pekanové oříšky dle chuti
skořice dle chuti
Postup přípravy:

Krásné ráno! Frčím za vámi se svou snídaňovou miskou. Už máte odcvičeno? Už máte v sobě alespoň 0,3 litru vody pro hydrataci těla? Už jste se na sebe usmáli do zrcadla? Jestli né, tak šup na splnění všeho - šup!

Pro rychlejší přípravu kaše si dejte již večer do misky amarantové vločky a zalijte mandlovým mlékem. Vše se krásně spojí v kaši a ráno již přidáte vše ostatní a dáte ohřát na 2 minuty na plotnu nebo na půl minutky do mikrovlnné trouby. Pak už je nazdobíte tím, co máte rádi, nebo máte zrovna k dispozici. Já si kaši dnes ozdobila jablíčkem, posekanými pekanovými oříšky a skořicí.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Lucie Jahelková

    zavřít okno