Pažitka
Název:

Avokádová pomazánka s brynzou a mozzarellou


Avokádová pomazánka s brynzou a mozzarellou


Ingredience:
Ingredience:
zralé avokádo1 ks
brynza120 g
mozzarella80 g
jarní cibulka1 ks
česnek1 stroužek
hustý ovčí jogurt3 lžíce
pepř špetka
Postup přípravy:

Pomazánky jsou u nás častou a oblíbenou večeří. Ta dnešní byla taková rychlá improvizace z lednicových zbytků. A měla úspěch!

Avokádo oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme rozdrobenou brynzu, nastrouhanou mozzarellu, nakrájenou cibulku a prolisovaný česnek. Přidáme špetku pepře a ovčí jogurt do požadované konzistence. Dáme vychladit do lednice.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Lucie Kříbalová

    zavřít okno