Pažitka
Název:

Avokádový dip


Avokádový dip


Ingredience:
Ingredience:
zralé avokádo1 ks
malé rajče1 ks
citron - šťáva z něj (limeta)1/2 ks
dijonská hořčice1/2 lžičky
kajenský pepř dle chuti
himalájská sůl dle chuti
čerstvě mletý pepř dle chuti
Postup přípravy:

Avokádový dip využijete nejen jako přílohu k masu, hodí se také skvěle i na opečené bagetky nebo do tortill.

1. Avokádo oloupeme, vypeckujeme a dáme do misky. Vidličkou ho rozmačkáme do hladka a zalijeme šťávou z citronu.

2. Rajče si spaříme horkou vodou a oloupeme. Rozkrojíme ho napůl a vyndáme měkký střed. Zbytek si nakrájíme na drobné kostičky a přidáme k avokádu. 

3. Avokádový dip dochutíme dijonskou hořčicí, kajenským pepřem, solí a pepřem.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Romana Böhmová

    zavřít okno