Pažitka
Název:

Avokádový hummus


Avokádový hummus


Ingredience:
Ingredience:
uvařená cizrna (bez nálevu)425 g
zralé avokádo2 ks
olivový olej3 lžíce
tahini pasta1 a 1/2 lžíce
čerstvá limetková šťáva3 lžíce
česnek1 stroužek
sůl špetka
pepř špetka
kmín špetka
koriandr1 - 2 lžíce
vločky sušené červené papriky dle chuti
Low carb krekry Penam dle chuti
Postup přípravy:

Chutná máslově, jemně, krémově a po všech stránkách skvěle. Pokud chcete vyzkoušet něco nového, svěžího a zdravého, máte skvělou příležitost. Tahle dobrota obsahuje spoustu železa, vitamínu C, vlákniny a dokonalých tuků a bílkovin. Je navíc o tolik levnější, než ten z obchodu.

Cizrnu, olivový olej, tahini pastu, limetkovou šťávu a česnek dámo do kuchyňského robota a mixujeme do hladka.

Přidáme sůl, pepř, kmín a avokádo a mixujeme další 2 minuty, až dostaneme jemnou a krémovou konzistenci avokádového hummusu.

Servírujeme s krekry.

Podrobné info:
Počet porcí6 porcí
Čas přípravy15 min

Autor:
Kačka Tichá

    zavřít okno